Bedre helbred uden medicin

Min vision

Jeg er optaget af at arbejde med sundhed- helt ned på celleniveau

Større bevidsthed

Større bevidsthed gør os i stand til at træffe bedre valg, og min sygeplejerskebaggrund og mere end 10 års studier i funktionel sundhed har givet mig bedre indsigt i, hvilke mekanismer der gør os syge eller raske.

Sygdomme kan have et navn, men for det meste er de et udtryk for overbelastninger og uheldige livsstilsvalg og vaner. 

Medicin er en yderligere belastning som kroppen skal håndtere, og dermed står man endnu mere udfordret med sit helbred. Der findes medicin til langt de fleste helbredsproblemer, men det er ikke altid den bedste løsning. Det er en hurtig løsning, men ikke den bedste.

Sygdomme kan være udtryk for genetisk disposition, kemisk påvirkning eller slitage. Op mod 90% af sygdomme er livsstilsskabte og de hyppigst forekommende er for eksempel diabetes, overvægt, højt blodtryk, fordøjelsesproblemer, hudsygdomme, led- og muskelsmerter, infektioner og virusangreb og træthed.

Medicin siges at være den 3. største dødsårsag i den vestlige verden, selv, når den tages korrekt. Al medicin har bivirkninger, og den miljømæssige konsekvens af at mennesker udskiller medicin er uoverskuelig!

 

Daisies and Lavender flowers bunch close up isolated on white background

Det er mit ønske, at flere bliver bevidste om, at et godt helbred er noget man i høj grad selv skaber- og livsstilssygdomme ligeså. Sygdom følger et kontinuum fra total sundhed og velvære over milde symptomer til sværere symptomer og til sidst alvorlige lidelser, ofte med en medicinsk diagnose. Forandringerne kan ske over måneder, år eller årtier. Jo hurtigere man bliver opmærksom på forandringerne, des hurtigere kan man sætte ind overfor symptomerne, så symptomerne mildnes og udviklingen vendes.

Jeg har skrevet, undervist og holdt foredrag om udviklingen i vores helbredsstatus igennem de sidste 40-50 år. Vi er oppe imod stærke kræfter og dygtig markedsføring, når det kommer til vores daglige valg af mad, drikke og medicin. Og det har i årtier påvirket forekomsten af livsstilssygdomme her i Vesten og i de lande, der tager den vestlig livstil til sig.

Sunde vaner

Det er vigtigt for mig at forsikre dig, kære læser og mine klienter om, at livsstilssygdom ikke nødvendigvis er skæbnebestemt!

Der er utallige muligheder for at regulere og forbedre dit helbred, og det er jeg som Biopat og Naturopath IBM og sygeplejerske uddannet til at hjælpe dig med, når du kommer til en konsultation hos mig.

For nogle kommer resultaterne hurtigt, for andre kan det tage længere tid, det afhænger af omfanget og varigheden af symptomerne.

Det vigtigste er, at vi i samarbejde får brudt uheldige vaner og erstatter dem med gavnlige tiltag, der stimulerer DIN sundhed. Det vil du aldrig fortryde!

Nye, sundere vaner bliver starten på et liv med mere energi, pænere hud, bedre fordøjelse og overskud til det og dem, som du holder af.